El meu camí en les arts escèniques…

Rapsoda i narradora he aprofundit en el treball amb la veu, la dicció, la prosòdia i la interpretació. Centrada en la bellesa dels gèneres literaris de la poesia, la prosa poètica i els contes. També, professional en el camp de l’Educació Social i vinculada amb el món educatiu des del 2005. Aquesta fusió crea una fórmula fantasiosa entre art i coeducació.

Els espectacles dramatitzats ‘La boca descosida’ i ‘Les flors’ tenen la intenció d’acostar al públic la literatura i descobrir, a través de la narració oral, que les paraules són plenes d’emocionalitat i de vida. A més a més, pretenen reivindicar i donar valor al paper de la dona en la història literària.

‘Peripècies al cel’ i els contes coeducatius són un recurs narratiu, teatral i d’aprenentatge que parteix de la igualtat d’oportunitats per acabar amb la discriminació de gènere, per eliminar estereotips i per erradicar tot tipus de violències.

En els tallers de veu convido a entrar en el procés de descobriment de la pròpia veu i l’expressió, i a més a més, a entregar eines i tècniques essencials per abordar un text literari.

Així, l’espai escènic em permet acompanyar la meva creativitat a través de la imaginació i de les paraules.